icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 maj 2015 07:31
3

Oväntat beslut

 Helt plötsligt bestämde jag mig för att vara ledig idag och inte likt mig då det är sista veckan i månaden. Kände bara att jag behövde det så innerligt väl. Jag har tid nu för klippning på morgonen och vad skönt det ska bli att inte behöva rusa till jobbet efteråt.

Har inte klippt mig på tre och en halv månad vilket är ovanligt då jag brukar klippa mig varje månad. Nu har jag tyckt det varit roligt med lite längre hår och ska nog inte klippa mig så mycket.

Helt upp och nedvänt hemma då hantverkare ska komma och kolla ventilationen under två dagar och behöver ha fritt vid fönstren.Ska bli skönt att få i ordning igen efteråt. Alltid jobbigt med hantverkare då man inte vet vilken tid de kommer och man sitter på helspänn. Mellan 7.00 och 17.00 är det sagt och vi får se när det blir.

För övrigt har maten fungerat bra och jag har kommit in i bra rutiner. Känns bra att jag har lugnat mig med nötter och verkar inte som jag behöver så mycket mat på kvällen. Gäller att hitta sin rytm och må bra.  För min personliga del tror jag mer på det än att räkna kalorier och ha massa förbud. Däremot kan man ju ha lite enkla regler för sig själv som är lätta att följa. Som att vi aldrig äter i vardagsrummet t.e x och att inte medan man skär upp mat. Kunde bli många ostskivor för mig förr i tiden som jag åt upp medan jag skar ost. Varför och bättre att äta när allt är på tallriken.

I måndags hade jag en fantastisk trevlig kväll när vi träffades några stycken härifrån.  Har skrivit förut att det är svårt att få vänner i vuxen ålder men nu känns det inte så längre.Vi hade så mycket att prata om och tiden flög iväg. Magiskt och roligt att man kan mötas på detta sätt. Vi ska ordna en ny träff i september.

Gillar

Kommentarer

 • 27 maj 2015 07:58

  Åh, hade så gärna varit med på träffen! Synd att jag bor i "fel" ända av landet. 

  Mysigt med frisören - njut av ompysslingen! :-)

 • 27 maj 2015 07:58
  Bella50

  Oj jag har missat det inlägget efter mötet 😬 brukar följa dig👍

  Bra med egna enkla matrutiner. Vi bor trångt och hämtar mat i köket....som oxå gör att man inte tar om lika lätt , som när den står på bordet.

  Bo trångt är i mitt fall bra 😬👏  Ha en bra ledig dag och lycka till med håret.

  Jag  fixar mig själv p.g.a många besvikelser när frissan inte lyssnat...😬

 • 27 maj 2015 08:17

  Ja det hade varit så roligt att träffa er båda Bella och Utter men vem vet.. Kanske kan bli någon gång i framtiden. Ska bli skönt att bli fin i håret och jag vill inte bli klippt för mycket.. Klippa mig men behålla längden som man brukar säga ibland.. :-)

  Tack och önskar er en riktigt fin dag.

Logga in för att skriva en kommentar.