icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 oktober 2013 19:35

Osäker på helgens matintag

Har haft en fantastisk fin helg och ska nog inte fundera på om jag ätit alltför fel då det egentligen inte är så farligt. Ibland vill jag inte alltid avstå från kaffebröd. Vi gjorde microvågspopcorn till en film i lördags och innan dess fika med en kanelbulle. I söndags blev det pizza slice till lunch och fika två gånger ,med kanelbulle samt en bit paj i samband med bio. Lite mycket men ibland blir det så och jag tröstar mig med att jag inte har samma sötsaksbehov som förut. Hade ingen lust alls att ta de kexchoklad som låg i kylskåpet och min särbo köpt, eller något godisbegär. Till frukost åt jag också mitt goda LCHF jag bakade i fredags. Nästa gång ska jag prova kesobröd och känns roligt att äntligen hitta ett bröd som smakar gott. Idag åt jag en bra lunch och har verkligen fått till vana att fylla tallriken med mycket sallad för undvika alltför stora portioner vilket det lätt blir när det är lunchbuffé. Mellanmål en halv atkins bar och jag var lite hungrig när jag åkte hem vid sextiden. LIte småjobbigt att vänta 45 minuter på perrongen på grund av stopp i trafiken men känner mig stolt över mig själv att jag inte rusade upp till Pressbyrån och köpte en chokladkaka. Nej, jag använde tiden till att filosofera och drömma mig bort en stund istället.. :-) Nu är jag hemma och ska steka upp en chorizo med auberginröra till. Härligt att få äta sig mätt och vara inne i värmen.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.