icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 februari 2015 06:48
2

Om en gardinstång

Igår var jag trött när jag lade mig och fick sova hela natten. Hade en dröm om att jag skulle sätta upp en gardinstång. De var så lång, så lång och jag såg hur den svajade i mitten när jag skulle sätta upp den och jag föstod att den skulle gå av. Jag insåg i drömmen att jag får sätta upp flera små gardinstänger istället.. Jag tackar för denna dröm för kan det tydligare.. De små gardinstängerna är de små delmålen som gör det lättare for oss att lyckas och den stora gardinstången är när vi gör det för svårt för oss och då raserar våra förutsättningar. Fantastiskt att mitt inre kan säga en sådan sak till mig själv...

Gillar

Kommentarer

  • 20 feb 2015 09:44
    Tita

    Ja du är ju duktig på att tolka dem också. Jag skulle inte ha kommit på idén ens jag är för rationell.yes

    pepp på dig

  • 20 feb 2015 22:03

    Tack Tita, jag är nog lite speciell och tänker mycket i bilder och symboler... Vill önska dig en fin helg.

Logga in för att skriva en kommentar.