icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102806
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 mars 2014 21:43

Om att vara raket på morgonen

Skrattade idag för mig själv på jobbet eftersom vi kom att prata om min nya vana att börja tidigt. Nu är jag som en raket på morgonen berättade jag annars hinner jag inte iväg hemifrån 7.20. Jag kanske inte direkt uppfattas som en raket, vad vet jag och jag har säkert inte samma fart som mina kollegor med barn. Jag såg att en av mina kollegor gjorde stora ögon och undrade när jag gick upp om jag var sådan raket på morgonen. Klockan sex svarade jag och hon skrattade mycket gott. Att göra sig i ordning på en timma och tjugo minuter kanske inte är någon raketfart men för mig är det så. Jag vill hinna så mycket på morgonen och har svårt att i princip bara gå upp och kasta mig iväg till jobbet som en del av mina kollegor gör. Raket eller ej , jag har helt enkelt hittat min rytm.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.