icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 november 2015 08:29
6

Om att uppfylla sina drömmar

När jag hade mitt långa samboförhållande hade jag en dröm om att gå en skrivarkurs. Jag uppfyllde inte den drömmen en förrän jag separerade märkligt nog. Man kan fråga sig varför och svaret är jag lyssnade aldrig på mig själv och mina egna behov.

För mig är drömma och fantisera en viktig del av livet och har altid varit så och bilden av mig själv som smal i min prickiga klänning hjälpte mig t.ex att gå ned i vikt.

När jag mådde så dåligt förra veckan kunde jag tänka på positiva saker och vad jag tyckte om att göra. Kunde vara allt från en stunds meditaiton till den nya rengöringsborsten för ansiktet jag köpte...  Kände att det lyfte mig och gav mig positiv energi.  Tror att jag har med mig en sorts rädsla för att känna glädje i livet och jag ska bejaka denna känsla på ett annat sätt och inte hålla tillbaka.

Ska tänka på fem saker idag  som är viktiga för mig och som gör mig glad.

Gillar

Kommentarer

 • 13 nov 2015 21:03

  Tack för alla fina kommentarer och önskar en trevlig helg tillbaka. :-)

 • 13 nov 2015 20:05
  gasten

  Drömmar och fantasier måste man ha för att klara den gråa vardagen. Jag har själv mycket drömmar som aldrig går i uppfyllelse, vid denna tiden på året kan man ju drömma sig bort till ett varmare klimat, men ska göra en resa i mars så jag får stå ut ett tag till.

  Ha en skön och avkopplande helg !

 • 13 nov 2015 19:43
  properra
  Bra jobbat med att vända dem negativa tankarna mot dagdrömmeri!
 • 13 nov 2015 17:59
  aregnisw

  Bra att tänka positivt smiley då glömmer man ibland det som ibland kan kännas jobbigt.

 • 13 nov 2015 08:40

  Bra tips och intressant det där med drömmarna, svårt ibland att komma loss och göra verklighet av dem! Jag brukar skriva en tacksamhetslista när jag känner mig nere, funkar bra och direkt på mig.

  Önskar dig en trevlig helg! :-)

 • 13 nov 2015 08:57
  Bella50

  Se er för extra noga idag....🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.