icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
5 februari 2017 22:54
4

Om att sänka kraven

Haft en sådan otrolig lugn och välgörande helg där inte så mycket har hänt. Vi har fått tid för varandra och njutit av att vara hemma. Idag tog vi en sväng ut på en liten shoppingturné och handlade både roliga och nyttiga saker. Köpte en underbar bukett tulpaner på Plantagen som helt klart får gå under epitetet roliga saker..

Har känt mig så befriad denna helg att jag kan återgå till en kost som känns bra för mig. Lite lustigt för ingen har ju tvingat mig egentligen och det är bra att jag lyssnar på mig själv nu. Jag vill inte krångla till livet i onödan. Känns inte så svårt att avstå från ost utan jag har blivit van vid det nu. Det har varit svårare att inte få ha creme fraiche i maten faktiskt. Igår lagade jag till en renskavsgryta och hade bara i halva burken creme fraiche. Mindre än vad jag brukar och det gick bra. Har också känt att jag inte mått bra av för mycket frukt. Har slunkit ned många mandariner av bara farten.Nu håller jag mig till en frukt om dagen och oftast några bitar melon.

Har läst vad många har skrivit om att ha krav på sig och det att det känns lättare när man inte blir lika fixerad. Det är intressant för jag såg på ett program med David Batra igår och vad vi skrattade. Han är väldigt bra. Dock kom han plötsligt in på en allvarlig och smärtsam del av sitt liv och den övergången skedde så naturligt. Plötsligt förstod man bara att det var allvar! Kanske också utmärker en stor komiker egentligen..

Kärnan i det han berättade att han jagade efter en lösning och först när han accepterade och inte jagade lika besatt fick han ro och lindring. Mycket starkt och tänkeväckande.

Det har varit stressiga veckor på senaste tiden och jag hoppas nu att få ro och trygghet veckorna som kommer.

a7a247f9-3087-4c32-a763-32ff635b51ba.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 5 feb 2017 22:59
  Bella50

  Åh, vilken härlig insikt. 👏👏Varmt lycka till nu.

  Gå på din magkänsla. Kram /Bella ❤

 • 5 feb 2017 23:01

  Tack fina vän och kram tillbaka! heart

   

 • 6 feb 2017 05:05
  AH65

  Det är viktigt att lyssna på sig själv. Det är bara du som vet vad du mår bra av. Hoppas du får lugn och ro framöver. 

 • 6 feb 2017 16:40
  aregnisw

  Att få lugn o ro i sig själv är nog en gåva som alla villa ha härligt att du fått den  yesheart

Logga in för att skriva en kommentar.