icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 november 2015 21:14
11

Om att bli illa berörd

Jag har haft en lugn och fin fredag idag och skönt att jobba hemma. Tog en sväng ut för att handla lite i centrum och  som jag alltid gör ,ser upp mot fönstret mot vår lägenhet och tänker hur lycklig jag är över vårt hem tillsammans. Det är jag verkligen och känns som den lyckan och harmonin är det starkaste i mitt liv just nu.

Ändå finns en del tankar där som nålstick som ger mig olust i min bild av mig själv och två saker hände idag som spädde på detta. Det ena var att jag skickat in och ansökt om att hålla i en spalt om damschack i en schacktidning. Skulle verkligen vilja göra det men fick svar av redaktören att han valt ut två som verkligen hade något att säga.Hmm, skriver man verkligen så.. Han skrev också att jag var välkommen att skriva i framtiden men eventuellt kunde det ta flera år..  Nu kommer frågan igen att skriver man så och hur roligt är det med ett så långt perspektiv. Trist och jag skulle kanske starta en egen schackblogg..

Det andra var mail från jobbet där jag fick känslan att jag gjort fel och jag reagerade starkt.Nu inser jag såhär i efterhand att det inte var avsikten men här är jag lite störd och skadad. Viktigt att vara snäll mot sig själv och jag tror min medation kan hjälpa mig där jag ser sina fina bilder framför mig. Man ska inte slå på sig själv.

Lite att tänka på men bra att lyfta upp till ytan varför man känner obehag inför vissa händelser istället för att stoppa undan.

Nu väntar helgen och jag har bokat in mig på ett pass på bodyjam imorgon på SATS och för övrigt inget bestämt utan får improvisera.

Gillar

Kommentarer

 • 13 nov 2015 22:17
  properra
  Jag förstår att du blir besviken, klantigt sagt av redaktören. Inte illa dock med en blogg om damschack. Trevlig helg!
 • 13 nov 2015 23:49
  lejonell
  Ja varför skulle inte du kunna driva en bra schackblogg
 • 13 nov 2015 22:20

  Tack att du håller med mig properra. Så trist med sårande kommentarer för det gnager små hål i själen men bra medicin är att göra något aktivt..Kanske blir en shackblogg..

  Trevlig helg till dig också !

   

 • 13 nov 2015 22:34

  Härligt LissaLo och tack för peppningen. Det ska nog bli en schackblogg..:-)

 • 13 nov 2015 22:50
  Bella50

  Jag håller med LissaLo ❤️

 • 13 nov 2015 22:52

  Tack Bella! :-)

 • 14 nov 2015 07:55

  Kör hårt med schackbloggen då har lång erfarenhet!! yes

 • 14 nov 2015 08:06
  aregnisw

  Klantig redaktör vill jag bara säga så uttrycker man sig inte men håller med Tita kör en egen schackblogg pepp till det yes

 • 14 nov 2015 09:05
  gittan52

  Klart du ska starta en schackblogg om du vill skriva om det smiley

  Du kanske skulle kunna fråga den där klantiga redaktören hur han/hon menar med sitt uttalande...

 • 14 nov 2015 14:28
  Krusmor

  Gittan tog mina ord i sina rader. Pepp!

 • 15 nov 2015 08:04

  Tack alla. Vilket stöd och vad glad jag blir! Jag ska ta tag i detta och känns inspirerande. Gittan, bra påpekande. Återigen missar jag detta med att fråga, hur menar du egentligen..Måste ha med mig dessa ord i mitt liv och inte glömma.

Logga in för att skriva en kommentar.