icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074585
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 April 2014 21:31
3

Oljud

Har haft problem sedan förra fredagen med att fläkten i badrum och kök låter så mycket. Otroligt jobbigt och speciellt när jag varit ledig och hemma mycket. I torsdags när jag kom hem från A slogs jag av hur tyst det var i lägenheten. Vilken känsla! Jag njöt så otroligt mycket av tystnaden. Nu har allt börjat igen denna fredag kväll men efter tag blir det tyst. När det blir tyst blir jag så otroligt glad och kan knappt tro att det är sant. Ungefär som man har ont, tar en tablett och bara känner hur smärtan klingar bort. Börjar förstå hur människor har det som ständigt har sus i sina öron som tinnitus och liknande. Jag har felanmält det hela och en firma som har hand om ventilation för bostadsrättsföreningen ska komma hit. Jag får ringa igen på måndag för detta är lite jobbigt.

Kommentarer

 • 25 Apr 2014 22:33
  Tack och vad snällt med råd. Jag har torkat runt ventilen. Väntar till nästa vecka och hoppas de kan komma då ifrån Ventilationsfirman. Jag försöker ta det lugnt men det går på nerverna faktiskt.
 • 25 Apr 2014 22:13
  Vi hade så vi med i vår bostadsrätt o vi fick tipset om att det kan sitta damm runt ventilenså jag torkade av runt så gott det gick. Man kan även plocka bort ventilen om det är en sån vit rund variant då slutar oljudet. Det är hemskt. Lycka till.
 • 28 Apr 2014 23:49
  mosel
  Usch vad jobbigt :(

Logga in för att skriva en kommentar.