icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102782
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 mars 2014 23:59
2

Oförrätter

Somnade i soffan till en film och undrade nästan var jag var när jag vaknade.. Massa tankar flög upp i mitt huvud när jag var i badrummet och gjorde mig i ordning. Bland annat på min syster som valt att bara kasta bort mig ur sitt liv. Så många onödiga oförrätter man har med sig och visst påverkar det vårt liv och vårt ätande. Vill dela med mig innan jag somnar av en dikt jag tycker är så vacker och tänkvärd. Vi ska vara rädda om varandra. Alltför många saker går inte göras ogjort och tänk vad många trasiga vuxna människor det finns. Vi spelade kula på torget en dag, en liten folkskolegrabb och jag. Jag hade väl femti, han hade fem. Vi spelte. Och han förlorade dem. Han snorade till och gav mig en blick, då jag visslade överlägset och gick. Men jag ångrade mig, när jag kom till vår port, och tyckte det var något fult, jag gjort. Jag gnodde tillbaka. Men ingenstans kunde någon säga, var grabben fanns. Jag skämdes. Jag tror, jag skäms för det än, när jag ser dem spela kula igen. Och jag ville ge, jag vet inte vad, för att en gång få se den grabben glad. Men nu är han säkert en stor, grov karl, som släpar och sliter - jag vet inte var. Och visste jag det, förslog det ej stort. Man kan aldrig ändra det fula man gjort. Man kan inte lämna kulor igen och trösta pojkar, som stelnat till män.

Gillar

Kommentarer

  • 16 mars 2014 07:24
    Tita
    Fint och tänkvärt. Livet är allt bra omständigt. Vi måste ta vara på de bra dagarna och på varandra så länge vi får ha varandra. Sköt om dig!
  • 16 mars 2014 12:41
    mosel
    Ja, det är sant och även vad små saker kan göra en annan människa glad, ett leende, en hjälpande hand och det ger en själv positiv energi tillbaka.

Logga in för att skriva en kommentar.