icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1073783
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 September 2015 06:45
9

Nytt försök med min axel

Min axel blev tyvärr nästan lite sämre under min semester och kroppen svarade inte tillräckligt bra på stötvågsbehandling. Frozen shoulder är oerhört svårt att rå på, jag vet det men ska ändå göra ett försök igen.Har tid idag hos en napraprat som hjälpt en av mina vänner med hennes axel.Vi får se och även om jag är lite luttrad vid det här laget har jag ett hopp inom mig...

Tog beslut igår om att ha visning men innan jag somnade fick jag ett mail från mäklaren att spekulanten har höjt ytterligare.Nu har det blivit en hel del att tänka på men jag känner mig ganska klar hur jag vill göra. Jag har ett pris jag har som riktmärke och jag skulle vilja ha. Det priset ska jag lämna som motbud.  Vore på sätt och vis skönt om det kunde lösa sig snabbt.

Nu sittter jag med min vanliga frukost, en kopp te, och jag ska börja dagen med meditaion för att lugna tankarna och hitta frid och harmoni.

Gillar

Kommentarer

 • 16 Sep 2015 06:51

  Besökte en naprapat för första gången i mitt liv i somras och blev glatt övverraskad över både kompetens och förmåga att behandla. Hoppas det även ger dig hjälp med din axel.

 • 16 Sep 2015 06:57
  LUAL

  Jobbigt det där med den onda axeln. Vi får hoppas att det snart vänder till det bättre.

 • 16 Sep 2015 07:04

  Tack snälla och jag hoppas också.Det här ska vara en väldigt bra napraprat och vore fantastiskt om smärtan kunde lindras.

 • 16 Sep 2015 07:27

  Bäst i stan!

  www.agilokliniken.se

 • 16 Sep 2015 07:31
  Bella50

  Lycka till 🌹👍

 • 16 Sep 2015 07:54
  Tita

  Hoppas att du får hjälp med din onda axel!

  Det skulle ju vara fint om du fick sälja så snabbt, hoppas det!

 • 16 Sep 2015 08:18
  paloma

  Jobbigt med onda axlar, jag har haft Frozen shoulder i båda två. Jag fick inte någon behandling mer än två kortisonsprutor i den ena, så trots att det är över sju år sedan jag hade det så känner jag fortfarande av värken.

  Jag har läst någonstans att det går genom operation att knäcka bort det stela i axelleden, men jag vet inte om det funkar.

  Hoppas du hittar någon som kan hjälpa digsmiley

 • 16 Sep 2015 11:11
  aregnisw

  Hoppas du får hjälp av en naprapat dom är duktiga på det mesta och lycka till nu yes

 • 16 Sep 2015 11:15
  gasten

  Hoppas att besöket hos naprapaten kan hjälpa dig. Krya på dig!!!

Logga in för att skriva en kommentar.