icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 juni 2015 18:05
1

Nytt ätfönster fungerar hur bra som helst

Bra att jag bytte ätfönster och det gick bra att vara utan något att äta till 11.30 och oj vad lunchen smakade bra. Nu är jag hemma och slipper stressa då ätfönstret håller öppet till 19.30.. Ska äta av den goda nötfärsgrytan jag gjorde igår och det blir perfekt. 

Funderade idag när jag åkte hem på ordet Fet som jag skrev igår angående bokens titel. Ett ganska provocerande ord och som ett skällsord.  Jag använder det inte och tycker inte man ska använda det. Däremot tycker jag det är bättre att använda ordet överviktig istället för kraftig. Det är två skilda saker och ibland är det som både omgivningen  och en själv är rädd att använda ordet överviktig men det handlar ju om vår självinsikt. Ordet tjock är bättre att använda och känns naturligare om vissa kläder. Som att oj vad tjock jag kände mig dessa byxor, kände mig tjock när jag hade vitt etc.. Ganska intressant vad ord speglar och vad som ligger bakom.. 

Idag på vägen hem mötte jag A. En gång kände jag inte igen honom på långt håll och han tar upp det ibland och vi brukar skämta om det. Nu dröjde det lite som det kan göra när man inte är beredd att se en person innan hjärnan fattar men jag hann registrera att  Vilken trevlig man som kommer där.. Och det var ju tur det som jag mycket riktigt sade till A.. smiley

Gillar

Kommentarer

  • 29 jun 2015 18:23

    Håller helt med om hur orden ska användas! yes

Logga in för att skriva en kommentar.