icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 oktober 2013 12:04
5

Nybakat bröd

Nu har jag precis tagit ut en plåt med nybakta frukostfrallor ur ugnen och nyfiken som jag är provsmakade jag direkt.. Måste säga att dessa är det godaste LCHFbröd jag ätit. Härligt och känns viktigt för mig. Imorse åt jag hårt bröd och det blev för många skivor. Kan vara utan bröd men visst är det en fin känsla med en plåt med nybakt frukostbröd. Jag ska göra dessa imorgon när jag är hos min särbo till söndagsfrukosten.. Här är länken om ni vill prova.. http://56kilo.se/helgfrukost-med-fantastiska-lchf-frallor/

Kommentarer

 • 19 okt 2013 16:18
  Håller helt med de frallorna är supergoda=)
 • 19 okt 2013 16:20
  Vad kul att du också tycker det..:-) Tycker de påminner om vanligt bröd. Undrar om du använder grekisk youghur ? Jag tog creme fraiche.
 • 19 okt 2013 16:29
  Använde yoghurt funderar att testa med kesella nästa gång.
 • 19 okt 2013 16:35
  Tack och min systerdotter använde också yoghurt så jag ska prova det.
 • 19 okt 2013 23:29
  Spännande! Jag gjorde "ostiga scones" från recepten här på MD, de blev riktigt goda! Gott till frukost, nötiga och mättande!

Logga in för att skriva en kommentar.