icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
3 januari 2014 22:17
5

Nyårslöften är överflödiga

En gång skrev jag nedan på Facebook: Inser att nyårslöften är överflödiga. Bättre att leva efter det väl kända och ack så kloka orden: " Idag är första dagen i resten av mitt liv. " Tycker det ligger mycket i det och är lite hysteri ibland kring dessa nyårslöften men visst förstår jag känslan. Det nya året är som ett oskrivet blad i en ny skrivbok man hade när man var liten och man tar pennan och vill skriva så fint som möjligt och snirklar bokstäverna långsamt. Fin känsla. Mat hör ihop med så mycket av livet och påverkar hur vi mår. Jag vill fortsätta den inslagna vägen med att hitta tillbaka till LCHF och känna att jag mår bra. Vill också starta med Friskis igen och ska göra det så fort min envisa hosta lugnar sig. Tre veckor sedan jag blev sjuk i influensa och det har tagit på krafterna och måste också erkännas ett tecken på att jag har blivit äldre. Viktigt att ta hand om sig själv och lyssna på kroppens signaler och jag var väldigt trött innan influensan slog till. Jag har ett ganska klart nyårslöfte och det är att skriva tacksamhetsdagbok. Jag tror på det och jag tror dessa positiva tankar är så viktiga. Idag har jag haft en rolig dag då jag var inne i stan med en av mina vänner och vi kollade på smycken tillsammans. Älskar vackra smycken och vad det förhöjer kläder och betyder mycket. Jag köpte två örhängen och ett vackert halsband och är mycket nöjd och glad. Förra året provade jag som experiment att köa på rean till Next här i Kista. Startade sju på morgonen och det var lång kö redan då. Jag stod i kö en och en halv timme för att komma in och tre och en halv timme för att betala. Jag var helt slut i både fötter och ben efteråt. Ja visst fyndade jag men inget jag gör om och denna annandag sov jag gott på morgonen istället. Igår kom en svart top med rosett i ryggen jag beställt online för 239 kr. Jättesnygg och passade perfekt. Gillar verkligen Next för dessa små detaljer.

Kommentarer

 • 4 jan 2014 06:44
  Lite grann av den filosofin har jag också när det gäller nyårslöften. Röra på sig under hela året. Äta förnuftigt under hela året. O.s.v. Då behövs väl inga nyårslöften. :-)
 • 4 jan 2014 08:56
  Hoppas du blir frisk snart! Och att du hittar tillbaka till kosten. Jag gillar det här med tacksamhetsdagbok! Man är ofta snabb och ser till det negativa i allt, låter det få ta plats. Att fokusera på positiva saker och det man är tacksam för över dagen känns som ett vinnande koncept!
 • 4 jan 2014 10:17
  Donnina
  Tack för tipset om Next, - massor med snygga kläder o skor mm!
 • 4 jan 2014 11:03
  Next är helt fantastiskt och man får dessutom gratis frakt. Roligt att få dessa paket. :-)
 • 4 jan 2014 12:28
  Kul Svalu att du också tänker som jag.. Tack Jessica för positiva och stödjande ord !

Logga in för att skriva en kommentar.