icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 december 2014 22:05

Nya saker till hemmet

En mycket bra dag idag trots att den började lite tokigt med bussincidenten. Kände mig lite piggare idag än vad jag brukar göra när jag åkte till gymet och dansen. Kanske börjar ge resultat att jag fått avlastning jobbmässigt och jag har sovit djupt och bra senaste nätterna.

Sh´bam var riktigt roligt ikväll och jag kände den gemensamma glädjen när vi dansade. En underbar känsla faktiskt och en av anledningarna till att jag gillar att gå på klasser mot att träna själv.

Efter dansen mötte A upp mig och vi åkte iväg för att hämta ett paket från NetoNet då vi  köpt mikrovågsugn. Vår gamla har gjort sitt och faktiskt svårt att vara utan mikrovågsugn. Smidigt att värma upp när man lagat stora satser mat. En ganska dråplig sak inträffade. Jag fick avisering att paketet kommit via sms och samtidigt såg jag att det låg en lapp från Posten på byrån i morse. Jag ser så dåligt och tänkte att det var säkert micron som aviserades dubbelt. Väl på Hemköp gjorde vi oss beredda med stor kundvagn och jag lämnade fram avin. Döm om vår förvåning när hon lämnade fram ett vitt litet kuvert. Vi måste sett ut som fågelholkar båda två.. Det visade sig att det var ett rekommenderat brev från min bank som avin hörde till. Tog ett tag innan jag kopplade för ett tag var det som min hjärna bara ville säga att detta är ingen micro när jag såg det lilla kuvertet.. Vilket verkligen var helt rätt och A hade tänkt säga att han kunde ställa sig med kundvagnen vid den stora dörren för att det skulle gå smidigare.. Tror hon på Hemköp hade blivit ganska så förvånad om han sagt det och över sådan förberedelse för ett litet vitt kuvert.. . Slutet gott allting gott för jag hade med mig mobilen och sms:et och fick även med oss nya micron. Den pryder sin plats i köket och vi har även fått nya persienner idag till vardagsrummet.  Så roligt och nu börjar hemmet verkligen ta ordentig form.
 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.