icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 januari 2018 19:39
3

Nya intryck och givande kurs

Varit på kurs i i presentationstekning både idag och igår. Två halva dagar och vad givande det har varit. Jag har lärt mig väldigt mycket och jag tycker också om detta att mötas människor som inte känner varandra och jobba tillsammans mot samma mål.  

Vi fick alla avsluta med egen presentation i mindre grupper och jag presenterade och höll i en skrattyoga vi gjorde tillsammans. LIte nervöst men nyttigt och känns som jag har växt en hel del och fått nya insikter och reflektioner. 

Jag är ganska trött just nu då jag varvade kursen med jobb men snart är det helg. Kan inte fatta att det redan är fredag imorgon och också dags att väga mig. Ska bli intressant men jag får inte ge upp om inte vågen visar något. Faktum är att det har fungerat otroligt bra med mina åtta nötter.  Idag när jag kom hem skulle jag ta några och höll på att ta en hel näve i bara farten innan jag kom ihåg. Det visar vilka vanor jag har haft. 

När jag kom hem idag fanns det en stor lapp på teven och jag blev först rädd och trodde teven hade gått sönder. Det visade sig vara min käre man som varit förutseende att paxa teven till kvällen.  Är man fotbollsentusiast så är man.. 

 

397ecbfb-e08c-4c35-8e02-fc6ad9785ef8.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 25 jan 2018 19:42
  Tita

  Det var fiffigt då vet alla i familjen!!😄

 • 25 jan 2018 20:34

  Precis Tita.  Det är hård kamp om teven nu då det är två Netflix-fantaster och en som är galen i fotboll. smiley

 • 26 jan 2018 07:56
  Tita

  Haha då har ju ni övertaget 😃

Logga in för att skriva en kommentar.