icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 november 2013 07:09

Ny vecka och nya tag

Otroligt svårt att komma upp denna måndagmorgon men nu har jag satt fart och när jag väl kommit upp känner jag mig faktiskt pigg. Igår kväll sorterade jag mina smycken efter tips av min ordningsexpert och vad fint det blev. Jag köpte askar på Claes Ohlson. Egentligen ska man väl ha metkrokar i dem men det går ju bra till annat också lustigt nog och nu har jag en enkel överblick över mina smycket eftersom askarna är genomskinliga. Den här veckan ska jag köra lite mer intensiv LCHF samt lägga in pass på Friskis torsdag och lördag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.