icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102800
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 mars 2014 06:40

Ny vecka och mer fokusering på LCHFmat

Dödstrött när klockan ringde imorse och tror att det är omställningen till sommartiden. Gillar den inte men ska inte ödsla energi att skriva om det. Nu börjar jag känna mig piggare och skönt att jag fixade så mycket hemma igår, att jag har det fint när veckan börjar trots att jag inte mådde bra i lördags. Nu har jag energi som sagt och ser fram emot den nya veckan.. Ska ta med min LCHFkokbok till jobbet idag. Jag är för dålig på att göra middagsmat och måste bli bättre i min planering. Speciellt till helgen då andra delen av träningslägret i schack för kvinnliga spelare väntar. Vad kul det ska bli! Jag kommer att få min vårkappa denna vecka och vad spänd jag är. Har sett bild och den ser fin ut med rosetter på ärmarna och en ljusgrå färg med vitt diskret mönster. Hoppas det kommer att kännas bra att ta på sig den och vilken känsla att få en hel kappa uppsydd till sig. Besked om lägenheten kommer nog denna vecka men som A sade i lördags att vi får bereda oss på ett negativt besked med tanke på att det är två före oss i kön. Jag är beredd på det och kommer att kännas lite sorgligt men vi har ju drömmen kvar om ett gemensamt hem så småningom. Ska inte vara någon omöjlighet men som i så många andra saker i livet får man ha lite tålamod.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.