icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 juli 2015 22:17
3

Ny vecka och litet avhopp från 16:8

I helgen kom jag i otakt med maten pga alla aktiviteter. Vi skulle ha firat A:s son som fyllde 18 år med tårta igår men sköt upp det tills idag. Det gjorde att mitt ätfönster blev väldigt långt med middag sent och tårta till efterrätt. Det fick det vara värt för det är så trevligt att äta tillsammans allihopa och 18 år är en stor dag. 

Känns lustigt nog som jag ätit hur mycket som helst idag för att jag inte följt16:8. Sanningen är ju att det inte är så farligt. Ingen frukost, sallad till lunch och så middag med tårta. Middagen blev kyckling med melon istället för potatis. 

Imorgon blir det 16:8 igen.Den halva tårta som står kvar i kylen är jag ganska säker på att killarna sätter i sig under dagen.. smiley

Gillar

Kommentarer

 • 21 jul 2015 08:01
  Bella50

  Ja, du vet ju redan hur den smakar...så låt dom andra ta den bara.👍

  Nu går tåget vidare mot nya "vattenhål" ...för under campingsäsongen hoppar jag av för vätskekontroll då och då. 😎👍

  Redan till helgen faktiskt. Jag unnar mig lite vin till grillad mat och njuter av det.

  Redan efter 1dygn har 0,7 av 0,9 kg lämnat min kropp, så kolhydrater binder vätska, helt klart.

  Nu har jag fått ett redskap i LCHF som jag lutar mig emot när sånt händer.....så ingen katastrof. Jag vill ju leva också....

  lycka till ....men glöm inte att njuta under resan 🌹👍

   

 • 21 jul 2015 08:08
  BirtheX

  Du har en bestämdhet mot ditt mål. Ett avsteg verkar inte bekomma dig. Bra gjort! Pepp! 

 • 21 jul 2015 08:23

  Tack BirtheX och det känns så. Tänkte imorse att jag var sugen på frukost och lätt att tappa taget men jag kör vidare på samma sätt. Avsteg måste ske ibland och så är livet beskaffat men det viktigaste är långsiktigheten. Ha en fin dag och pepp tillbaka. 

Logga in för att skriva en kommentar.