icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 oktober 2013 06:34
6

Ny vecka och lite modfälld

Lite jobbig dag igår då jag inte hann så mycket som jag ville och var i tvättstugan hela dagen och sedan sorterade jag kläderna och hängde upp på kvällen. Jag har haft för mycket tvätt liggande och skönt att få det i ordning. Hade velat koppla av mer men tiden räckte inte till. Känner mig också lite modfälld efter min första halva vecka med LCHF.Jag försöker men har inte kommit in i rytmen riktigt. Inser vad planering är viktigt. Ikväll ska jag till A och jag har gett ett förslag vad vi ska äta ikväll vilket blir rostbiff och fetaoströra. Nu ska jag inte äta potatis och bröd när jag är där, vilket jag gjort förut, utan tar bort kolhydraterna. Önskar er alla en bra start på veckan.

Kommentarer

 • 28 okt 2013 06:56
  Pinglann
  Ständigt denna planering! Visst är det så att fast vi vet att det är så avgörande så är det lätt att ibland tappa bort den. För mig är det nog så att jag gillar och släppa kontrollen ibland, det känns så ansvarslöst och behagligt, men just när det gäller kosten så är det inte så lyckat. Men du - idag är en ny vecka, med nya dagar. Lycka till !
 • 28 okt 2013 07:06
  Tack snälla för uppmuntran! Jag tror det kan ta lite tid att hitta rätt. Nu har jag t.ex ätit frukost utan bröd med skinka och avocado. Kanske passar mig bättre för jag har en tendens att äta för mycket smörgåsar. Du har helt rätt när det gäller nya dagar och hoppas fina dagar väntar dig och att du fortsätter att återhämta dig.
 • 28 okt 2013 08:05
  Fenerika
  Nej nej, bli inte modfälld. Du är ju på god väg och det är svårt att bryta vissa vanor och snart kommer du att hitta något som du gillar och som uppväger de förlorade mackorna. Avokado och skinka låter gott men jag tycker att det är svårt att hitta avokado som är bra. För mig är det så att det är lättare att helt avstå från något jag gillar än att bara ta lite. Så kör på, du kommer snart att hitta ditt sätt att äta enligt LCHF.
 • 28 okt 2013 10:54
  mita0822
  Nä, bli inte modfälld. Att få ihop en bra mathållning och samtidigt ha en massa bestyr i hemmet är inte lätt. Jobbar du sen också så är det ännu värre. Det enda rätta är att ta en dag i sänder med små mål framför sig. Man är inte mer än människa, och det kommer alltid en morgondag som man kan börja om på. Fast de får inte ta övertaget, då kommer man ju ingenstans :-))
 • 29 okt 2013 21:20
  Tack Fenerika, allt känns bättre nu och veckan har börjat bra. Du har så rätt och jag har bestämt för att ta bort smörgåsarna. Jag ska hitta något annat som är gott.. :-)
 • 29 okt 2013 21:23
  Tack Mita för uppmuntrande ord. Du har så rätt att det är svårt att hinna med alla bestyr och man får släppa kraven lite. Ska fokusera på små mål och ta det lite lugnt och ha tålamod. Alla framsteg är bra..

Logga in för att skriva en kommentar.