icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 september 2016 22:02
2

Ny våg inköpt

Vår gamla våg fungerade inte riktigt utan dags för en ny lite modernare sak. Precis som mobiltelefonen så nu är jag uppdaterad..

Måste säga att jag blev så full i skratt när jag läste bruksanvisningen till vågen men det ska vara övertydligt. Som att stå inte med båda fötterna på vågens ena sida när man väger sig. (!) Vem i hela fridens namn gör det.. ?  Lika instruktionen att ta ett bestämt kliv på vågen när man ska börja väga sig.. Vad är bestämt..? Mycket roande men jag ska nog klara att väga mig. Värre med den mentala biten men det finns det inga färdiga instruktioner för utan det får man hantera själv.

Jag är glad att jag har börjat på allvar och behöver vågen som mätinstrument. Har haft mina kläder som måttstock tidigare men nu stramar de på ett sätt som gör att jag inser att jag gått upp ganska mycket i vikt. Det handlar ju inte bara om att komma i kläderna utan hur de sitter.

Känner mig ändå glad och motiverad och jag har dessutom Allas  reportaget att se fram emot.:-)

Planering är viktigt och att undvika stress. I morgon har jag planerat att äta paprika med köttfärs till lunch och har alla ingridienser hemma och t. om en efterrrätt gjord, chokladmoussé LCHF.

Gillar

Kommentarer

  • 17 sep 2016 22:47
    Bella50

    Att ha en plan...som Sickan i Jönssonligan...är ett bra första steg. Pepp 👍

  • 18 sep 2016 05:48
    marre64

    Ja, det var en övertydlig beskrivning 😂😂 Ser fram emot att läsa reportaget när det kommer. 😀 

Logga in för att skriva en kommentar.