icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 januari 2017 19:50
8

Ny strategi vid schackbrädet

För första gången har jag spelat schack och ätit på ett bra sätt. Hur många gånger har jag inte tagit hem en matlåda för jag inte har fått någon tid att äta och istället grabbat till mig en mazarin samtidigt som jag funderat vid brädet.

Nu bestämd jag mig för att det har hänt så många gångar att jag skippar matlåda. Kommer helt enkelt inte att äta något. Istället åt jag en ordentlig frukost imorse.  Kycklingspett sallad och melon. Ordentligt mätt på den frukosten och jag hade med mig lite nötter jag åt till kaffet och en bit mörk choklad. Fungerade utmärkt. Jag var inte alls farligt hungrig när jag kom hem på kvällen. När jag kom hem lagade jag till kyckling och grönsaker i ugn och vad gott det smakade.

Hur gick schacket kanske någon undrar. Jag spelade oavgjort och är nöjd med det men tyärr förlorade laget. Min motståndare var 80 år och visst är det otroligt att man kan spela schack på tävlingsnivå i alla åldrar. Imorgon har vi match igen och det kommer att bli en tuff match. Ska bli kul och jag kör samma taktik med maten så det blir kyckling och grönsaker till frukost. Vad som händer på schackbrädet däremot är en öppen fråga.. Där finns ingen färdig meny..

Gillar

Kommentarer

 • 14 jan 2017 21:01
  Lovis

  Lycka till med morgondagens schackspel smiley

  Jättebra plan med maten.

 • 14 jan 2017 21:10

  Tack Lovis. LIte lustigt med så kraftig frukost men huvudsaken är att det fungerar. :-)

 • 14 jan 2017 23:17
  gasten

  Lycka till imorgon! 

 • 15 jan 2017 00:10

  Lycka till i morgon. Eller i  dag som det blivit

 • 15 jan 2017 06:38
  Arrietty

  Trevligt att läsa att du lämnar vanetänket och planerar efter hur det faktiskt brukar bli. Lycka till med både schack och mat!

 • 15 jan 2017 07:43
  Bella50

  Bra med ny strategi som inte tar fokus från schacket.... 

  men nötter och choklad...😲...klarar du bara lite av det 🤔...det gör inte jag !! 

  Lycka till vid brädet idag 😍👍

 • 15 jan 2017 09:16
  Tita

  Lycka till med dagens matsch!!

 • 15 jan 2017 10:07
  FrkM

  Lycka till!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.