icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1034294
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 September 2014 21:23
3

Ny soffa och snart har vi ett vardagsrum

Igår kväll var vi på Mio och kollade på soffa. Kändes som vi verkligen ville prioritera soffinköpet för vi har ett helt stort vardagsrum som i princip står tomt just  nu och vi aldrig är i. Likaså känns det inte bra med teven i sovrummet, allt blir felplacerat och jag längtar att slå mig ned i en soffa och koppla av med teve på kvällen. 

Vi hittade en fin soffa till bra pris och vi började drömma och fantisera om när vi skulle få hem den. A nämnde att han var ledig som idag och därför desto större chock för oss när vi frågade om leveranstiden och den var  sex till åtta veckor. Åtta veckor! Kändes oändligt långt. Naturligtvis kan man inte köpa en soffa enbart för kort leverenstid men vi bestämde oss för att åka till en annan affär, nämligen Chilli. Där hittade vi vår soffa till billigare pris än Mio och leveranstid en vecka. En riktigt fin divansoffa som kändes skön att sitta i. Ska bli så kul när den kommer och vi får börja fixa med vardagsrummet. 

För övrigt har jag haft en bra dag med väldigt trevlig lunch med två kollegor jag inte brukar luncha med. Jag berättade om Marocko och vi pratade om allt möjligt. Från brottningsmatch i Moskva till slagsmål med pensionärer i Kina och om det verkar lite bissart är nyckelordet trängsel.. Som jag brukar säga är det viktigt att få skratta under en arbetsdag och byta miljö under lunchen. 

Gillar

Kommentarer

 • 19 Sep 2014 22:01

  Tack Tita, det är verkligen roligt att pyssla och göra fint även om jag känt mig lite utmattad just ikväll. Det tar sin lilla tid men går framåt.. 

  Lizamia, vad kul att ni också köpt soffa från Chili och vi har också massa kuddar och divan. Känns som vi kommer att bli nöjda och vilken mysig affär det är med roliga och annorlunda saker. 

 • 19 Sep 2014 00:14
  mosel

  Ja, vad jobbigt med sån lång leveranstid. Tur ni hittade en annan yes
  Kul att luncha med kollegor också. Precis, det är härligt att få skratta och få byta miljö ibland.

 • 19 Sep 2014 07:18
  Tita

  Lycka till med inredningen. Det är roligt att få pyssla med det nu och göra mysigt inför vinterns långa kvällar!

Logga in för att skriva en kommentar.