icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1107649
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 oktober 2015 06:44
7

Ny dag och schackturnering ikväll

Ska strax sätta fart efter morgonens " stora händelse" med vägning.  Ikväll ska jag spela en shackturnering och lite vansinnigt och göra det när det är så mycket på jobbet men jag vill kuna ha ett fritidsliv också. Ska fortsätta att försöka andas lugnt och klara denna vecka jobbmässigt och hitta energin inom mig själv.

Schacket blir en utmaning nu med 16:8 och jag måste hitta något bra att äta innan jag spelar som ger bra energi.

Tänk jag skäms fortfarande över tillsägelsen i bussen igår när jag åt nötter. Känner mig röd i ansiktet bara vid tanken men ska skaka av mig. Känner mig så nonchalant men å andra sidan ,man kan bättra sig..

Gillar

Kommentarer

 • 27 oktober 2015 21:13

  Tack allihopa och det är sant att man inte kan veta. På flygplan säger de ju till speciellt om någon är allergisk. Det är sant att man kan säga till på ett trevligare sätt och jag har skakat av mig det nu.

 • 27 oktober 2015 09:12
  paloma

  Man kan inte ha koll på allt, och en läkare på TV sa att så allvarlig allergi är väldigt ovanlig.  Själv har jag svårt för starka dofter och när folk röker nära mig, som på busshållplatser och utanför affärer.

 • 27 oktober 2015 09:19
  Bgitta

  Lycka till med schackturneringen. Schack är ett väldigt intressant och utvecklande spel. 

 • 27 oktober 2015 10:21
  Bella50

  Du kunde ju inte veta....och man behöver inte vara otrevlig.😧

  min väninnas man är överkänslig mot fisk( inte skaldjur) såpass mycket att han inte kan vara i samma rum...inte ens efter flera timmars matlagning.

  familjen får äta fisk när dom vet att han inte kommer hem den dagen.

  Dottern är lika kraftigt nötallergiker. 

  Glöm det....och ha en bra dag. 🌹👍

 • 1 november 2015 16:52

  Vad roligt att höra att du också spelar schack! Tack för påminnelsen, ska spela mer! :-)

 • 1 november 2015 17:20

  Kul Johan och schack är bland det roligaste som finns

 • 1 november 2015 17:31

  Ja jag vet, men jag spelar alldeles för sällan. Detta blev en bra påminnelse, tack! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.