icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 juni 2015 09:56
1

Nu väntar frukost

 :. och  längesedan jag åt frukost. Tycker det är mysigt att äta en lång frukost när man är ledig och läsa tidningen och därför behåller jag ätfönstret under helgerna mellan 10.00 och 18.00 och flyttar på det på vardagarna. Borde gå bra tycker jag även om jag är novis på detta efter bara en vecka. Känns faktiskt som jag hållit på längre eftersom jag mår så bra och känner mig så harmonisk.

Har varit en tuff vecka men lite ljus angående lägenheten att jag får förlänga till sista augusti för hyresgästen. Dock måste jag sälja under augusti månad och ordna med visning. Jag tog kontakt med en mäklare igår som sålde lägenheten ovanför mig tidigare i år och vi ska träffas och se på lägenheten i veckan som kommer.

Hade varit en bra lösning om min hyresgäst hade velat köpa men han vill inte köpa överhuvudtaget då det blir dyrt menar han på. Jag förstår honom samtidigt som hyrorna på andrahandsmarknaden är som ocker. Lägenheten under mig i samma storlek, 35 kvadrat, hyrs för 11.500 per månad och det är sanslöst och inte ok. Också för mycket att ta ut om man räknar på formeln vad som är tillåtet men ingen orkar enagerar sig idag då det är så ont om bostäder.

Hur som helst känns det bättre att min hyresgäst har fått en extra och viktig månad att ordna allt.

Kommentarer

 • 27 jun 2015 11:39
  Bella50

  En härlig dag önskar jag dig.😎☀️

   Det viktigaste är att det är 16 tim fasta emellan.

  Igår tex åt jag inget före kl 14 och det sista på kvällen vid 20:30 , då mitt fönster egentligen hade stängts....men helt okej att förskjuta det lite efter behov. Jag hinner ofta inte äta nåt precis kl 12 om jag är upptagen med annat....men försöker hålla stängningstiden i möjligaste mån. 

  Nu fortsätter resan efter den vätskekontroll jag gjorde igår. Får se om jag behöver nåt sånt ikväll oxå....😬👏🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.