icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 november 2014 22:38
1

Nu pustar jag ut

Äntligen lite mat och avkoppling efter denna intensiva dag. Jag bläddar i en tidning med lägenhetsannonser och kommer på mig själv att undra hur det känns satt bo i en etagevåning med utsikt över hela Stockholm.. Rätt fantastiskt och likaså priset 11 miljoner.. .

Tänker också på hur mycket dramatik det rymmer i en vanlig tvättstuga så fort man börjar prata med människor. I somras innan jag skulle åka på semester tvättade en kvinna bredvid som berättade att hon precis fått vägglöss. Inte speciellt roligt med tanke på den orosnatur jag är och jag skrev till ett forum på Facebook men fick lugnande besked att det inte sprids via tvättstuga. Nu började jag prata med en kvinna precis innan tvätten var klar och sade att det var skönt att bli färdig. Hon höll med och berättade att hon varit i tvättstugan hela dagen sedan 16.00. Det berodde på att de haft brand och glömt en kastrull med ägg på spisen som kokat torrt. Allt gick bra men kläder och lägenhet rökskadade. Usch och man får bara inte glömma en platta  då det är så viktiga saker när man bor i hyreshus. Bättre då att ha sina ritualer för sig och kolla en gång för mycket.

Gillar

Kommentarer

  • 24 nov 2014 21:11

    Ja, milda tider, tur man inte vet allt vad grannar har för sig i huset där man bor. Något jag är livrädd för är just eldsvåda. Ja, jag är också så att jag kollar sånt väldigt noga både innan jag lägger mig eller lämnar lägenheten, bättre att kolla en gång för mycket än ingen gång är min filosofi.

Logga in för att skriva en kommentar.