icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 augusti 2017 20:59
2

Nu kan jag simma

För några år sedan när jag var i Marocko på semester, närmare bestämt 2014, skulle jag simma i havet efter några års uppehåll men jag hade helt glömt bort hur man gjorde. Trodde inte det kunde ske men jag fick panik när jag skulle flyta och sprattlade förtvivlat trots att det var grunt vatten. Hemsk känsla och jag har alltid sedan barndomen haft lite svårt för vatten och att simma.  Konstigt kan man tycka med tanke på semestrar och utlandsresor men det har mest blvit schack för min del. 

Nu när vi har vår lägenhet med bassäng för alla i huset tänkte jag att det skulle vara dags att prova. Jag fick börja om från början som när man var barn att ta några simtag åt gången och helt plötsligt kunde jag flyta. Vilken otrolig känsla! Har förstått att jag har svårt att slappna av i vattnet och tror att det kommer att gå lättare och lättare.  Så skönt för det har känts som ett hinder för mig många gånger att jag inte har kunnat simma. Det går att utvecklas och övervinna sina rädslor om man får ta det i sin egen takt. 

Idag regnade det här i Malaga för första gången på de tre veckor vi varit här. Inget att klaga på direkt. Det var ett kort övergående regn. 

Vi har haft en lugn och behaglig dag. Vi lagade till egen lunch vi åt på balkongen. Simmat som sagt, pratat och fixat lite.  Känns skönt att ha sådana dagar när man har semester. Kravlösa och vilsamma. 

 

69c78be1-4079-4248-8167-4398f3a46fe5.JPG9e858716-d3fb-41f2-b7d0-f1e7971c666f.JPG

Gillar

Kommentarer

  • 27 aug 2017 22:31
    Bella50

    Åh vad härligt att övervinna en rädsla.  Njut av simturer nu...👏👏❤️

  • 28 aug 2017 06:42

    Vilken lyx att ha en bassäng så nära till lägenheten. Toppen att du nu ser till att använda den.

    Du kommer att märka att nästa gång du testar att simma i havet så går det ännu lättare att flyta tack vare saltet.

Logga in för att skriva en kommentar.