icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 december 2015 06:52
2

Nu gäller det att överlista stressen

I måndags hade jag en stressig dag inte bara på jobbbet utan även för övrigt. Vi åkte iväg till spanska ambassaden för att ordna med idhandlingar för vårt lägenhetsköp mitt på dagen. Tog tid och dessutom gick det inte bra då handlingarna bara räcker tre månader och vi tänkte åka i mars. Snopet men nu vet vi. På kvällen hade jag min kbt-psykolog så det blev en intensiv dag och lunchen präglades av det tyvärr. Hamburgare och pommes frittes på burger king och det är inte ofta det händer. Stress är så farligt.

Igår blev det min vanliga sunda lunch och det kändes bra. Jag har ett tufft projekt på jobbet just nu men bara det är klart kommer allt bli så mycket bättre. Pressar mig därför inte så mycket nu med fasta utan vill bara äta sund LCHF och känna att jag mår bra.

Ikväll ska jag till banken efter jobbet. Osäker på om jag har rätt bankfacksnycklar eller har tappat dem. Det lär visa sig. Kostar tydligen 4000 att bryta upp bankfacket så vi får hoppas på det bästa.

Gillar

Kommentarer

 • 16 dec 2015 07:20
  aregnisw

  Hoppas ni hittar nycklarna för 4000 är ju inte bara att hosta upp du. Håller yes

 • 16 dec 2015 08:04
  Bella50

  Det blir inte mindre stressigt med nycklarna....😬😧

  Var rädd om dig vännen ❤️

Logga in för att skriva en kommentar.