icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 februari 2016 19:45
7

Nu fungerar LCHF riktigt bra

En arbetsvecka har gått och otroligt vad jag klarat maten bra. Två små pyttesmå tårtbitar i samband med firande är helt godkänt. Det intressanta är att jag har fått till vana att äta fredagsefterrrätt till lunchen. Idag var det äppellpaj med vaniljsås men jag kände mig helt mätt efter lunchen och ville inte ha något. Precis som det ska vara.

Har också fått in bra mina måltidsramar och inget behov av mellanmål. Åt ostplättar till te igårkväll och även till frukost imorse och riktigt gott.

Hade egentligen tänkt tillåta mig jordnötter till helgen men rädd att förstöra det jag påbörjat så jag fortsätter att avstå helt.

Gillar

Kommentarer

 • 26 feb 2016 20:15

  Jordnötter (som egentligen inte är nötter) åker jag också lätt dit på. Jag brukar be barnen om vi gör flygande Jacob att gömma det som blir kvar. Samma gäller jordnötssmör. Däremot kan jag klara det bättre om jag tar några macadamia eller para-nötter. De är på något sätt mer mättande. Fast just nu testar jag att avstå från alla dessa.

 • 26 feb 2016 20:36
  Bella50

  Att undvika helt är nog att föredra , ett bra tag i alla fall. 👏🌹

  Härligt att du hittat tillbaka till din trygga balans,  Eleganz. 👏👏👍❤️

 • 26 feb 2016 20:44

  Tack Bella och vad bra det känns. Jag var så vilsen ett tag men nu känner jag mig lugn när jag kan klara mig utan mellanmål och får känna mig mätt.

 • 26 feb 2016 21:01
  Bella50

  Härligt...👏

 • 26 feb 2016 21:27
  gasten

  Det var bra val att skippa efterrätten och jordnötterna, det är ju mycket kolhydrater i både efterrätt och jordnötter.

  Pepp, pepp !

 • 26 feb 2016 21:49

  Visst är det härligt när det fungerar!

   

 • 27 feb 2016 08:34
  aregnisw

  Bra att det funkar för dig nu man vet så väl när det är fel du toppenbra gjort yes

Logga in för att skriva en kommentar.