icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 juni 2014 11:28
7

Nu försvinner jag

.. och kommer inte att skriva i bloggen på ett tag. Känner at jag måste fokusera på flytt och allt nytt som händer. När jag har börjat mitt nya liv ska jag börja skriva igen och då finns det plats både för träning, vägning samt  bra, nyttig och god mat. 

Känner att jag kommer att landa och få mycket av jag det längtat efter i mitt liv. Nu väntar packning och rensning. Alltid när jag flyttat förut har jag fyllt en del kartonger med krafs  jag inte vet var det hör hemma. Så ska det inte bli nu. 

Ha det så bra allihopa här och lycka till med mat och att må bra. Jag återkommer så småningom.. :-) 

Gillar

Kommentarer

 • 28 jun 2014 13:43

  Ja kommer att sakna dina inlägg men ta hand om livet och lycka till med allt

 • 28 jun 2014 15:20

  Tack bibbi64 och vad glad jag blir att läsa det du skriver. Ska fokusera mer på mat och vikt när jag är tillbaka men allt hänger ju samtidigt ihop. Ta hand om dig du också. 

 • 28 jun 2014 16:49
  Krusmor
  Lycka till med allt och på återseende.
 • 28 jun 2014 19:07
  Tita

  Lycka till och vi hörs då du känner för det!

 • 28 jun 2014 20:43

  Det gör vi Krusmor och Tita och jag vill inte sluta skriva här på något sätt. MD betyder mycket för mig. Just nu har jag bara flyttkartonger i huvudet känns det som. Har börjat packa ikväll på allvar och man har verkligen mer än vad man tror..  Jag återkommer med rapport från nya livet och nya bostaden så småningom.. 

 • 29 jun 2014 14:00

  Vad roligt det ska bli att flytta ihop och fixa i nya lägenheten! Stort lycka till nu med flytt och allt! Ser fram emot när du återkommer! Ha det så bra och njut av allt det roliga! Pepp pepp  laugh

 • 29 jun 2014 22:50

  Varmt tack LissaLo för fina ord som värmer! 

  Mosel, tack även till dig och jag återkommer snart. Vill höra hur det går för er alla och du får ha det så bra och ser fram emot att ta del av dina kloka och inspirerande ord som vanligt. Känns verkligen som en dröm att flytten närmar sig och idag har jag jobbat hela dagen med att packa. Vi hörs snart som sagt. 

Logga in för att skriva en kommentar.