icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 september 2014 21:12
1

Nu får jag skörda frukterna

Det var väl värt att handla och laga till en stor sats soppa igår kväll. Nu får jag skörda frukterna som sagt då det bara var att koka upp en soppa på spisen. Skönt att bli mätt och inte äta massa choklad när jag är hungrig som jag gjort förut. Ett steg i rätt riktning och dagen har gått bra utan något onyttigt. 

Jag var stressad idag på jobbet och hade huvudvärk. Allt har kört igång med en rivstart efter semestern och jag måste försöka slå av på takten. Ikväll var jag på kinesisk ansikstbehandling och den är verkligen fantastisk. Huvudvärken försvann och vilken härlig känsla med dessa varma handdukar över ansiktet. Slogs av kontrasten mot Marocko. Där duschade jag kallt och pressade servetter med iskall vätska mot ansiktet och det var lika befriande skönt som de varma handdukarna var ikväll. 

Gillar

Kommentarer

  • 9 sep 2014 21:54

    Vad gott med låter med soppan och skönt med ansiktsbehandling! Försök ta det lugnt på jobbet, låter inte bra med sån stress så du får huvudvärk.

Logga in för att skriva en kommentar.