icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 december 2014 06:44

Nu börjar utmaningen dessa två dagar

Jag jobbade inte i helgen och det var nog bra för mig att få vila. Igår hämtade vi A:s två pojkar på Arlanda. De ska bo sina morföräldrar men kommer hit på juldagen och annandagen och det var roligt att se dem igen efter vår semster tillsammans i Marocko.

För övrigt en lugn och behaglig helg och lördagens mat blev renskavsgryta. Verkligen en favorit hos mig och A gillar den också. Nu slängde jag i lite ingefära som fanns i kylskåpet och passade hur bra som helst. A frågade om vi skulle ha oiver till. I Marocko har man oliver till allt och jag svarade bestämt att det går inte alls. Oliver och renkött kändes så främmnade för mig.. Nu är du riktigt svensk sa A som han brukar säga när jag är envis. Vi provade oliver och det gick utmärkt.. :-)

Nu börjar utmaningen som sagt jobbmässigt dessa två  dagar och jag måste hinna allt jag behöver göra. Sedan kan jag få vara ledig. Nyckelordet blir fokusering och undvika stress, man kan ju vara effektiv utan att stressa.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.