icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 februari 2014 21:03
3

Nu är kvällen här

.. och jag känner mig lite mindre stressad. Har precis diskat och ska se en stund på teve och sedan lägga mig ganska tidigt. Gick aldrig ut och handlade eftersom jag kände mig för trött men det är lätt att improvisera när man äter LCHF. Ska dricka en kopp te nu och äta en bit lax och en paprika. Inte så dumt.. Fick mail från A att hans systerdotter blev glad för kläderna åt sin lilla nyfödde son. Vad roligt och hoppas jag får se en bild. En ny dag i morgon och onsdag redan. Jag planerar att jobba hemma även i morgon och då ska jag ta en promenad mitt på dagen och fånga ljuset.

Gillar

Kommentarer

 • 25 feb 2014 21:09
  lenaek
  Skönt att du kunde varva ner. Låter gott lax och paprika. Ha en bra dag i morgon.
 • 25 feb 2014 21:45
  Triggy
  Att stressa ned innan sägdax är bra, sov gott :)
 • 26 feb 2014 19:49
  Tita
  Skönt att du känner dig bättre, nu kommer du att sova lungt och i morgon är en ny dag. hoppas att det är sol ljus då också.

Logga in för att skriva en kommentar.