icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1058578
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 February 2016 19:42
5

Nu är jag piggare

I fredags fortsatte jag att känna mig så otroligt trött men nu efter en vilsam helg känner jag mig pigg med mycket energi. Sov ända till kvart tio igår morse och vet inte när det hände senast... Välgörande och helt enkelt så att jag behövde sömn.

I fredags gick jag iväg och handlade utan mina glasögon och tänkte att jag skulle köpa påsar för att göra cappucino. När jag kom hem med paketet var det kapslar till kaffemaskin. Jag har  inte vetat så mycket om dessa men googlade och hittade en billig variant på NetoNet. Vi köpte en sådan igår och vad gott med en cappucino. Inte helt rumsrent när det gäller LCHF men min tanke är att dricka det på helgerna och ett sätt att komma ifrån kaffebröd.

Idag har jag läst engelska, kollat på schack och städat. A har jobbat men igår vi fick en fantastisk fin dag tillsammans. Skulle kalla den magisk men inget speciellt hände egentligen. Märkligt men jag inser mer och mer att det är de små stunderna som betyder mycket i livet.

Nu ska jag koppa av med en film. Känner mig motiverad och energisk inför den nya veckan som kommer.

Gillar

Kommentarer

 • 21 Feb 2016 21:34
  Bella50

  Vad härligt att det vände. Kram ❤️

 • 21 Feb 2016 23:34
  gasten

  Bra att du känner dig piggare ! Det är skönt med sovmorgon ibland.

  Ha en god natt !

 • 22 Feb 2016 07:33
  aregnisw

  Skönt att det äntligen har vänt yes

 • 22 Feb 2016 09:05
  Tita

  Ha det gott den kommande veckan!👍

 • 23 Feb 2016 06:55

  Tack alllihopa och ni är så gulliga och omtänksamma! heart

Logga in för att skriva en kommentar.