icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1004360
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
5 september 2014 12:47
2

Nu är jag i Spanien

Jag kom aldrig iväg till Schackfestivalen och staden i bergen för jag blev magsjuk igen. Synd men inte mycket att göra.

Jag är glad att jag är frisk  nu och jag har som jag skrivit tidigare ätit nyttigt och bra under semestern. Vi har mellanlandat i Spanien på resan hem och vi bor på ett hotell i Nerja.Fantastisk vacker plats! Igår var vi och besökte något som kallas för Europas balkong.Så fint att ordet bedövande vacker plötsligt fick en stark innebörd.

Idag ska A och hans sönder gå till stranden och jag ska passa på och shoppa lite. Behöver botanisera lite bland smycken och liknande i lugn och ro. Igår såg jag en handväska i ett fönster i en så vacker blå färg. Är den inte alltför dyr ska jag köpa den.
 

Gillar

Kommentarer

 • 5 sep 2014 13:27
  mosel

  Vad trist att du blev sjuk och missade staden i bergen och schackfestivalen.
  Jaså, ni är i Spanien nu, låter jättefint! Ha så kul på shoppingturen! :)

 • 6 sep 2014 08:11

  Spanien låter härligt, jag ser fram emot att ta en resa dit i höst :-)

  Trevlig helg!

Logga in för att skriva en kommentar.