icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 september 2014 08:16

Nu är det höst

Jag läser i tidningen att nu har hösten kommit men det visste jag redan. Även om vi har haft denna fina sensommarvärme har det varit höst i luften. Det gör inget för jag tycker om hösten. Tycker om känslan av något nytt och det har jag alltid gjort. 

Igår lade oss både A och jag tidigt och det kändes skönt. Jag behövde sova ordentligt och känner mig piggare idag.

Ska göra min goda gratäng idag på squash och aubergine jag gjorde förra helgen. Sedan ska jag också åka till Kista galleria och strosa där lite och se om jag jag kan hitta skor och kanske kappa till hösten. Blir en trevlig dag med egen tid och känns lyxigt. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.