icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 juli 2015 20:38
1

Nu är det färdigshoppat

Jag har har varit lite vild när det gäller att handla i min nya affär Joy på senaste tiden men inga dyra saker och jag har handlat klokt. Idag var det rea och halva priset på reapriset vilket jag inte visste igår när jag lade undan kläder för att köpa idag. Ett smart drag för annars hade de varit försvunna i villervallan och nu fick jag tre fina lite annorlunda klänningar med snygg skärning för ca 125 kr st. Jag köpte också en snygg kofta att ha i Marocko då det kan bli kallt på kvällen samt en vit underklänning. Även en fin vit romantisk sommarblus. 

Härligt och det är så roligt med nya kläder. Nu är det definitivt färdigshoppat. Jag lovar och jag har det jag behöver. Tråkigt bara att det verkar som inte sommarklänningarna kommer att användas här i Sverige. Vilket tråkigt gråmulet väder och nästan lite kallt och ruggigt.

Idag har jag kört16:8 igen och tackade nej till den frestande tårtan som bjöds på ikväll. Nu får det bli ordning på torpet och jag sitter på tåget till fredagsvägningen..

Gillar

Kommentarer

 • 22 jul 2015 08:10
  Bella50

  Jag tycker inte heller om vädret...som känns som höst redan 😡👎

  här är grått och regnar idag.

  Vilka fynd du gjorde !  Rea är kul när man hittar nåt....men rea-rea är ännu bättre.👏👏

  smart drag där Eleganz.

Logga in för att skriva en kommentar.