icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
3 mars 2015 07:16
3

Nu är det dags att ta fart för sista sträckan

 Efter en ganska jobbig period börjar jag må bättre och redo att ta fart igen.. Känns bra! Tackar mig själv att jag inte har ätit något godis under denna period och  vad lätt hänt det är när man är stressad. Det är tack vare att jag skrev här och slängde ut godispåsen som en  ritual. Jag har inte velat bryta det löftet till mig själv.

Nu ska de sista kilona bort och våren väntar..

Gillar

Kommentarer

 • 3 mar 2015 09:57

  Åh, vad härligt att du mår bättre! :-)

 • 3 mar 2015 13:33
  Tita

  Hola!!

  Härligt du har ju bara lite kvar till mål så det går som en danswink

  Nu skall jag till Spanskan

  Hasta luego!!

 • 3 mar 2015 18:50

  Tack Utter och Gracias Tita! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.