icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074535
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 April 2015 19:48

Nu är det andra bullar

 Gick bra att jobba idag och skönt med en mjukstart. Lunchen som vanligt hur bra som helst och mitt mellanmål lite hasselnötter. Åt förut mycket jordnötter förut vilket jag ska sluta med. Både att de är feta samt att jag hade svårt att stoppa äta dem i tid, blev lätt för många.

Idag när jag kom hem tidigare så fikade jag och åt hemmagjord LCHF  chokladmoussé jag gjorde när jag kom hem. Borde inte göra det en vardag men en del i min nedtrappning med kaffebröd och bättre än bullar och smörgåsar trots allt. Ganska mäktigt så det behövs inte så mycket dessutom.

Nu ska jag avsluta dagen med en kopp te,mortadella samt ost. Ska se en film men först göra spanskaläxan.Vi ska göra rollspel imorgon och låtsas att vi handlar i en fruktaffär och beställa bananer etc.. Kommer att kräva en del, men nyttigt träning.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.