icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 september 2015 19:13
5

Nostalgi och tillbakablick

Idag fick jag ta fram mitt gamla köpeavtal från 2001 när jag köpte min lägenhet  för att mäklaren behövde ett andelstal.Det blev en lång resa bakåt i tiden och jag kände hur mina tankar for långt bort när höll pappret i handen..Minns hur jag var på visning och tänkte att jag kommer aldrig att kunna vinna budgivningen. Jag  var så modfälld och gick som i trans in i affären och köpte en stor chokladkaka som en automatisk handling..Jag köpte lägenheten och jag ångrar mig inte men borde ha haft mer tid att kolla efter andra men jag var desperat och tvungen att komma ur mitt dåvarande samboförhållande. MIn flytt och separation, så smärtsam att det går inte att med ord beskriva..Allt lägger sig dock och man lär sig härbärgera sin smärta och så småningom gör det lite mindre ont även om den inte försvinner helt. 

Mycket nostalgi som sagt och tänk vad ett lite papper kan innehålla..Så gick mina tankar ikväll . A är dunderförkyld och  ser på teve och själv ska jag dricka en kopp te och koppla av med schack. En lugn söndagkväll efter en avkopplande helg som jag behövde. 

Gillar

Kommentarer

 • 13 sep 2015 19:36
  Bella50

  Så skönt att det nu är nya tider...❤️

  A kanske blev förkyld på planet ? Ganska vanligt med AC'n.

  Hoppas du klarar dig , så vi ses på tåget som planerat 👍

   

 • 13 sep 2015 19:38

  Verkligen Bella och nu är det nya tider.Tror att det är svårt med omställningen från värme till kallare och han har ganska kallt på sitt jobb.Hoppas jag klarar mig och jag har vilat i helgen och beredd att hoppa på tåget.Vi ses. heart

 • 13 sep 2015 21:14
  viljans

  Ibland kan det va bra att titta tillbaka, inse att man klarar det mesta även om de är tungt för stunden!  Det viktiga är bara att inte älta utan gå vidare.... Och de har du klarat så Grattis till ditt nya livheart

 • 13 sep 2015 21:25

  Tack Viljans för dessa ord.Vi har alla bagage med oss och viktigt att det inte blir för tungt. Försöker att hitta lekfullheten i tillvaron och glädjas åt de små tingen i vardagen..Tack igen.. heart

 • 13 sep 2015 23:56
  ImmaAmmi

  yessmileyheart

Logga in för att skriva en kommentar.