icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 december 2013 20:58
3

Nödrop för det går inte bra

Jag har haft en fantastiskt fin helg Var hos A igår kväll och idag på 50årskalas hos min f d sambo. Vi är som bästa vänner och det känns ju bara så bra. Han blev också glad över sin present att jag fört över videoband till dvd från många gemensamma schackturneringar t.ex. Ovärderliga tidsdokument! Känner mig fortfarande lite sorgsen över min systerdotters och hennes familj nonchalanta behandling av mig. Som att bara slängas på sophögen och jag vet inte ens vad jag har gjort. Ännu märkligare blev det ikväll när det visade sig att min exsambo med fru var bjuden till min systerdotter och hennes man nästa helg. Mycket konstigt och då borde ju han säga som hon att han inte kan umgås med någon som inte umgås med resten av familjen, dvs jag.. Nåväl, jag tycker det är lågt beteende och är mycket mycket besviken. Man får se vad man har att glädjas åt i livet istället och jag har min andra syster samt hennes dotter som står mig nära just nu. Känner mig glad för det. Nu till maten som inte är så roligt kapitel och inte går så bra. Jag kommer inte rätt och hittar inte den fina rytm jag behöver samt rör på mig för lite. Vad ska jag göra... Funderar på att prova 16 timmars fasta för trots allt är jag inte så hungrig på kvällen efter en bra lunch. Det kanske skulle passa mig. Tacksam för alla råd jag kan få..

Kommentarer

 • 9 dec 2013 00:32
  utter
  Alla metoder som efterföljs är bättre än de som stannar vid tanken. Prova någon och ge dig hän! :) Pepp!
 • 9 dec 2013 08:33
  Jag har inte så mycket tips att ge om mat för jag följer inte någon direkt diet, men utesluter allt fikabröd/godis i största möjliga mån och äter mera grönsaker, frukt. Men jag kan verkligen rekommendera dagliga promenader. Jag har gått ner massor sen jag började gå två ggr per dag (50 min x 2). Pepp, pepp! :)
 • 11 dec 2013 06:57
  Tack för råden. Inget ska stanna vid tanken och inser att promenader och rörelse är bra. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.