icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 oktober 2016 06:48
8

Nedåt är nedåt

Hade bara gått ned ett hg trots att jag kände mig så mycket lättare i kroppen men nedåt är nedåt som jag brukar säga. Det viktigaste av allt är att jag känner att jag är på rätt väg.

Igår när jag jobbade en stund på dagen kom A ut i köket och tog en kopp te och värmde två kanelbullar i mikrovågsugnen. Oj denna förrädiskt hemtrevliga doft men jag var ståndaktig och tackade nej. Min hjärna är inställd på annat nu. Inga jordnötter och inga kanelbullar.

LCHF är fantastiskt och vad mycket god mat man kan äta. Tänkte nu på morgonen vad mycket lugnar jag känner mig och egentligen är det inte så konstigt.  När jag äter min LCHF-frukost avslutar jag och känner mig lugn och mätt. När jag äter frukost med smörgåsar eller en påse jordnötter vill jag äta mer och mer hela tiden och knappast något man blir lugn av.

Ny vecka och mitt nyckelord för denna vecka är att bli effektiv. Känner att jag har alltför många saker som tar energi från mig i och med att jag oroar mig , funderar, istället för att lägga den tiden att få saker gjorda.

Det går att förändra sig!

Gillar

Kommentarer

 • 10 okt 2016 06:54
  aregnisw

  Låter ju bra du Eleganz smiley

 • 10 okt 2016 07:19
  paloma

  Att bara hålla vikten över helgen är starkt, då är det lättare att fortsätta mot mer minus i veckansmiley

 • 10 okt 2016 07:37

  Tack  Paloma och stort framsteg för min del.

 • 10 okt 2016 07:38
  Bella50

  Samma här...håller vikten sen igår, trots både ett glas vin och jägare.

  Lycka till med ambitionen för veckan...och duktigt gjort med bullen 👏👏

 • 10 okt 2016 08:07

  Låter bra Bella och vågen är viktigt redskap. Resan fortsätter och tack!

 • 10 okt 2016 15:12
  gasten

  Bra gjort att avstå kanelbullen !

   

  Pepp, pepp !

 • 10 okt 2016 21:32

  yessmiley håer med er andra.

 • 11 okt 2016 06:23

  Pepp, det här fixar du yes

Logga in för att skriva en kommentar.