icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 november 2013 19:01

Några dagar sedan jag skrev..

här men jag har inte gett upp på något sätt.. :-) Går lite långsamt med min viktminskning och fortfarande lite svajigt även om jag håller mig till LCHF. Har lyckat undvika bröd och kommit in i bra frukostvanor och likaså den råstekta ( mycket frestande) potatisen till lunchen idag höll jag mig ifrån. Som vanligt när jag ute och reser och spelar schack tappar jag greppet lite men denna gång gick det ovanligt bra. T.om innan jag åkte hem åt vi på middag på indisk restaurang så jag behövde inte äta något när jag kom hem och inget sockerbegär infall sig. Var en härlig helg med mycket schack och verkligen förlora sig bort i en annan värld. Kändes skönt att få koppla av från jobbet. Tog femtio procent i turneringen och kunde ha gjort bättre ifrån mig men fick pris som bästa dam. Dock inte så imponerande som det låter måste jag erkänna, då vi bara var två damer med i turneringen. Synd att schacket är så utpräglad manlig värld. Veckan har varit intensiv och skönt nu att få koppla av denna fredagkväll. Det är roligt att resa bort men ibland också skönt att bara få vara hemma utan krav. Nu väntar kycklingfilé, tomatsallad och gratinerad sparris till middag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.