icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 februari 2015 07:50
3

NÅgot LCHF-aktigt kaffebröd

Finns det någon som har något bra recept om man man är sugen på något till kaffet som går i LCHF-stil. Enkelt att göra. Jag vill egentligen inte hålla på med sådant men nu känner jag att jag inte kan vara utan kaffebröd och kanske det är en idé under en övergöngsperiod istället för att köpa vanligt kaffebröd jag börjat göra.

Finns det idéer och recepst tas det tacksamt emot. Jag är inte så bra på att baka och skulle vilja hitta något som inte är så komplicerat samt inte heller tusen ingredienser..:-)

Kommentarer

 • 18 feb 2015 09:44

  Jag älskar Peanutbutter cups, det finns mycket gott man kan baka, är det något speciellt du vill baka är det ju bara att googla på det och skriva LCHF efter så får du fram förslag. Jag har två favoritsidor, dels bakasockerfritt.se och 56kilo.se

 • 18 feb 2015 10:51
  anlicka

  Chokladbiscotti    (recept finns på nosugaradded.se)

  • 4 dl mandelmjöl
  • 2 dl kokosmjöl
  • 2 tsk mandelsmör
  • 4 matskedar kokosflingor körda i matberedare länge
  • 4 msk kakao
  • Finrivet skal av 1 apelsin
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 tsk vaniljpulver
  • 75 gram osaltat smör
  • 3 ägg

   

  Gör så här

  Lägg allt utom äggen i matberedare med kniven monterad. Kör igång och tillsätt sedan ett ägg i taget. Kör till det blivit en deg.

  Forma degen till två rullar. Lägg de på bakplåtspappersklädd plåt.

  Grädda i 200 grader i 30 minuter.

  Ta ut, låt svalna lite, skär i sneda bitar. Lägg bitarna med snittytan uppåt. Grädda vidare i 125 grader 15 minuter. Låt de sedan stå kvar i ugnen på eftervärmen ett par timmar, så de blir spröda.

   

   

 • 18 feb 2015 21:16

  Tusen tack för recpeten! Jag ska faktiskt prova dessa cupcakes imorgon kväll. Verkar inte så komplicede och kokosmjöl bör jag väl kunna hitta på ICA likaså mandelmjöl. Måste man ha sötningsmedel och blir det isåfall Stevia.. ?

Logga in för att skriva en kommentar.