icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1073777
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 September 2015 06:45
5

Något att se fram emot och Spanien väntar

Igår bokade vi hotell i Santa Fe som ligger nära Granada i Spanien för bröllop. Tyvärr inte vårt eget utan vi är bjudna till en A:s bästa vänners sons giftemål. smiley  I parantes kan jag säga att jag har gett upp tanken om att vi ska gifta oss. Har gett signaler och inte fått det svar jag velat så jag ger upp. Man får acceptera sådant och vi har det underbart tillsammans, det är det allra viktigaste.

Hotellet var förvånansvärt billigt. 900 kr för tre nätter i dubbelrum. Trodde nästan A hade läst fel först men det är lågsäsong och en liten by. Ska bli otroligt spännande att vara med om ett spanskt bröllop! Vi åker i slutet av november och helt klart en bra motivator för mina spanskastudier!

Gillar

Kommentarer

 • 30 Sep 2015 08:18
  Tita

  Rolig upplevelse ni får och som du sa så bra träning för din Spanskanhasta ngt att se fram emot i höstrusket!

  Dessutom en motivationshöjare för att hålla vikten på en bra nivå!

  Pepp!

 • 30 Sep 2015 07:47
  aregnisw

  Härligt och så spännande att se ett spanskt bröllop.

 • 30 Sep 2015 11:44
  gasten

  Så roligt med bröllop och så i ett annat land med andra traditioner. Du kommer ju ut på en resa samtidigt, det blir ju ett trevligt avbrott från vardagen. Pepp på dig !

 • 30 Sep 2015 09:48
  Bella50

  Avundas dig lite nu 😬

  Ut och flyga igen....som är så härligt, tycker jag.

  Ska ni kolla på lägenhet också ?

  Det där med gift eller inte...kanske inte alltid är det viktigaste...bara man skrivit gemensamt testamente . Min bror och svägerska var ihop 43 år, inte ens förlovade....han skojade alltid och sa' att han inte bestämt sig än...😬...men vilken kärlek där fanns emellan dom.

  Inte alla gifta förunnat , så njut av det du har med A. ( och det gör du ju) ❤️

   

   

   

 • 1 Oct 2015 06:32

  Tack allihopa och verkligen roligt samt att jag är nyfiken på denna del av Spanien som är så vacker. Du har rätt Bella att vi ska passa på att se på lägenhet.  Också detta med att vara gift.. För mig skulle bröllop vara en vacker ceremoni men A känner inte så och vi har varandra och stark kärlek. Det är det viktigaste!

Logga in för att skriva en kommentar.