icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 januari 2014 09:33
5

Någon som har en bra länk för att räkna kalorier

Godmorgon allihopa, Lördag och fick sova ut ordentligt och allt känns bara bra. Funderar på matintag och även om jag äter LCHF handlar ju allt mycket om kalorier och energi. Finns det någon som har en bra länk där man kan slå in det man ska äta och få kaloriinnehållet tillbaka. Skulle hjälpa mig mycket just nu känner jag.

Kommentarer

 • 11 jan 2014 09:43
  lflickan
  Varför gör du inte det här, fyller i maten och får veta kcalinnehåll?
 • 11 jan 2014 09:50
  Oj, var det så enkelt. MD har många finesser. Jag har kollat och tack. :-)
 • 11 jan 2014 09:57
  Krusmor
  MD är min stora hjälp till ny kunskap när det gäller kalorier :)
 • 11 jan 2014 09:59
  Verkar kanske konstigt att jag inte räknar kalorier men det har gått bra för mig med LCHF och utesluta kolhydrater. Nu tänkte jag lägga till detta för att få större kunskap och förståelse för mitt matintag. Lätt att tro att man inte har ätit så mycket och då är det bra att räkna kalorier t.ex.
 • 11 jan 2014 14:13
  Tita
  MD kassabok för ditt matintag är mycket bra, prova det!

Logga in för att skriva en kommentar.