icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 januari 2018 07:07
5

Mycket känns lättare

En mycket fin och vilsam helg och vi var hemma tillsammans alla tre. 

På lördagkvällen såg vi en spännande film på Netflix. Det handlade om några som var jagade av mördare i en skog. Naturligtvis var en av skurkarna schackspelare som så ofta är i filmer.. Suck.. Vi schackspelare får dåligt rykte.. Schackspelaren i filmen var också tvungen att ta fram sitt schackbräde mitt under den vilda jakten för han ville vinna ett parti och spela på nätet.  Lite osannolikt och kanske därför de jagade klarade sig.  Spännande var det iallafall.. 

Vaknade med migrän på lördag morgon och tog lite tid att komma tilbaka och synd att det ska vara så. Det är stressen som påverkar och det var en intensiv arbetsvecka förra veckan plus att jag hade min kurs jag gick på. 

I söndags motionerade jag på Friskis och vilken härlig känsla. Nu är jag verkligen igång. Sedan en promenad hem och jag fixade spetskålsgratängen.  Tack för tidigare kommentarer och helt rätt att den var god. Verkligen god och blev mycket uppskattad av de andra. Kul för det är lite speciellt när man gör något första gången.  På kvällen gjorde jag sedan kesoplättar och åt en som en varm smörgås med ost och kalkon.. Dessa kesoplättar är verkligen smidigt att ha som kvällsmat. 

En lite lustig sak hände igår som fick mig att skratta.  Jag tycker om att handla och använda olika cremér och har ett fint märke jag tycker om som heter Guinot. Tänkte jag skulle ge något till A därifrån som kan passa en man och han tycker om att ha lite creme när han rakar sig. Jag bad om ett litet prov när jag var på salongen och handlade senast och hon tog fram en liten tub hon tyckte skulle passa bra. När jag gav den till A igår när han rakade sig blev han glad men den känslan förbyttes snabbt.. Han kom rusande till mig och ropade att han han fick en annan färg i ansiktet efter cremen. Det är inte möjligt svarade jag men jag kollade och läste om den. 

Det visade sig vara något som nog inte passar honom riktigt. 

"Återfuktande* och hudutjämnande dagcreme med foundationeffekt.  Ger en naturlig touch av färg och lyster till ansiktet. Fina linjer orsakade av fuktbrist mildras och trötthetstecken suddas ut. Ansiktet får en strålande semesterlyster" 

Så fel det kan bli och jag kunde samtidigt inte låta bli att skratta. Jag visade vad det stod för A som bara slog ifrån sig med händerna  och ännu mer när han såg vad det kostade. Ridå och han får nog köra ett tag till med sin NIvea för män och jag kan testa provtuben istället.. smiley

 

Gillar

Kommentarer

 • 29 jan 2018 07:41
  liliten

  smiley

 • 29 jan 2018 09:02
  Bella50

  Nej...toning har han ju naturligt.😁 

  Lite kul...tur det inte var brun utan sol iaf...och gick att tvätta bort. ✌️😁

  Vad  härligt att du landat i mathållningen...och nu måste jobbstressnivån ner lite så blir dina helger ännu bättre 👍

  Senast uppdaterad 29 jan 2018 09:03

 • 29 jan 2018 14:28

  Vad härligt att gratängen blev lyckad !

  ( Det "marokanska humöret" känner jag väl igen )

  Kan inte låta bli att småskratta lite åt din creme fadäs - ser framför mig en ilsken man som der ryker ur ören på.

  Tack också för din kloka kommentar i ett av mina inlägg - svarar här så det inte försvinner i mängden.

  Verkligt bra råd  som du fått av din coach att ställa en motfråga tillbaka och varför är så bra att fråga , TACK

   

 • 29 jan 2018 18:56
  aregnisw

  Härligt att du är på gång nu med både mat o träning smiley

 • 30 jan 2018 07:29

  Tack Bella och du har rätt om både toning och stress. :-)   Tror träningen kommer att hjälpa mig att hantera stressen och även min nya kost. 

  Tack Aregnisw och känns verkligen bra att jag är på en annan kurs just nu än vad jag var tidigare.

   

  8veckor, tack och jag skrattar fortfarande åt " cremefadäsen".  Det var för dråpligt verkligen och idag ska jag prova cremen istället.. 

  Tack också för att du uppmärksammat min kommentar i din blogg. Jag blev glad av dina ord. och detta sätt att tänka har hjälpt mig mycket. Istället för att bli arg och komma i försvarsställning ställa en enkel fråga.  

Logga in för att skriva en kommentar.