icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
7 oktober 2016 20:27
7

Mycket jobb men det känns bra

September har varit en intensiv och utmanande månad för mig i min nya roll på jobbet men allt känns bra. Lägger ned mycket tid på att lära mig allt och känns värdefullt även om det blir sena kvällar.Hinner inte riktigt med min schackblogg just nu tyvärr men ska försöka skriva lite imorgon. Nu när jag spelade sist i turneringen i Västerås kom det fram en äldra man som också var med i schackturneringen men jag visste inte vem det var. Han hälsade på mig och berättade att han följde min schackblogg och tyckte den var så bra. Vad otroligt roligt med sådan feedback! Jag får naturligtvis inte svika mina läsare.

Känns tryggt och stabilt med mina nya matvanor under en stressig arbetsperiod. Ikväll har jag gjort pizzamuffins enligt ett LCHF-recept. Riktigt goda och jag improviserade med soltorkade tomater och rökt skivad kalkon som fyllning.

2cd75401-6a96-4f6f-b47f-4ec21b852428.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 7 okt 2016 20:34
  gasten

  Såg riktigt goda ut !

 • 7 okt 2016 22:01

  Var länge sen jag höll i en schack pjäs nu spelade en hel del i minna unga år, men tålde inte röken i lokalen så lade av, spelade några små turneringar, gick hyfsat, men började tävla i luftgevär hade tävlingar varannan väcka och träning plus skola, schack var i Nyköping, och skytte i Jönåker 5 min på cykel så det blev skytte, började tävla som 12 åring.

   

   

  Senast uppdaterad 9 okt 2016 10:51

 • 7 okt 2016 23:24
  Bella50

  Jag är varken matematiker eller strateg...så schack är inte min grej...om det är det som krävs.

  imponerad av de som kan 👏👍

  maten såg god ut. Har aldrig provat.

  Senast uppdaterad 7 okt 2016 23:25

 • 8 okt 2016 05:54
  ulla165

  Min äldsta son är aktiv med schack. Är klubbordförande i nån klubb i Berlin. Kommer hem till Sverige och spelar i turneringar då och då. Han klassar sig som medelmåttig i spelsammanhang.

  Maken och jag brukade spela schack. Men det blev tvärt slut på det hela... jag hade förlorat ett parti... och då säger Maken att han spelat som en påse nötter... VADDÅ!?  då spelade jag ju ännu sämre... Tack nu är det slutspelat för mig! tyckte jag då.

 • 8 okt 2016 09:59
  Lovis

  Dina muffins ser mumsiga ut, är det ett recept som finns här på MD eller vill du dela med dig här? yes

   

 • 9 okt 2016 08:59

  Jag hittade en riktigt trevig sida och här kommer receptet. Nästa gång ska jag fylla dem med basilika och fetaost samt soltorkade tomater. 

  http://www.koket.se/anna-hallen/paj-och-pizza/agg-och-mejeri/pizzamuffins/

 • 9 okt 2016 09:50

  Jättekul! Pepp, pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.