icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
6 december 2016 08:12
5

Mycket att stå i

Förra veckan var intensiv och jag jobbade till sent på kvällarna vilket kändes ordentligt. Hoppas det kan bli lite lugnare nu. Kom tyvärr inte iväg på sista zumbapasset i tisdags för det dök upp så många saker jobbmässigt men jag ska fortsätta nästa termin.

Tiden rusar iväg och den stora dagen närmar sig för giftemålet. Vad fort det går och kändes så avlägset förut. Nu på torsdag ska jag hämta min hatt vilket blir spännande att se hur den kommer att se ut.

Jag hade en lugn och avslappnande helg, i alllafall lördagen för i söndags var det match igen. Jag vann roligt nog i snygg still och blev matchhjälte då jag räddade oavgjort. Har verkligen gått bra för mig i min nya klubb.

Ikväll ska jag ut och äta med en fin vän jag inte sett på länge och det ska bli roligt. Det blir tapasrestaurang. Vi tycker båda om Spanien så härligt med lite sådan känsla..

Gillar

Kommentarer

 • 6 dec 2016 08:15

  Grattis till vinsten och vad kul att det går så bra! laughyes Ha så trevligt ikväll! smiley

 • 6 dec 2016 08:23

  Tack Mosel och det är verkligen roligt att schacket börjar fungera bra!

 • 6 dec 2016 08:41
  Bella50

  Varmt grattis till allt som är just nu 😍👍

 • 6 dec 2016 17:11

  Grattis till vinsten och att du trivs i kluppen.

 • 6 dec 2016 18:04
  Tita

  Grattis till vinsten!

  Spännande med hatten du visar väl bild?!?

Logga in för att skriva en kommentar.