icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 februari 2015 21:45

Mycket aktiviteter men snart är det helg

Igår jobbafe jag hemma hela dagen och istället för att fastna framför teven gav jag mig iväg till SATS för sh´bam. Lka roligt som vanligt men jag kände mig lite svagare  än vanligt men tog allt imin egen takt.Kändes bra och vad skönt det är att jag bor så nära.

Imorse fick jag åka in till sta´n ovanligt tidigt för att vara mig och redan kl sju gick jag hemfrån ( Säkert många som fnyser just nu och visst, allt är relativt.. :-)  ) Jag skulle nämligen på en undersökning om hur det är att byta bank. Det var riktigt intressant och jag fick ge mina synpunkter kring en webbsida som en bank höll på att utforma och som tack fick jag 400 kr, De är redan upphandlade för det var min vita kavaj jag handlade i lördags..

Nu har jag precis kommit hem från min nya spanskakurs som är riktigt rolig och trevlig. Nu har jagl lite hopp om att kunna prata spanska i sommar.

Hur går maten då kan man fråga sig.. ? Inte helt ok måste jag erkänna. Har inte hittat bra kvällsmål ännu men frukost och lunch går hur bra som helst. Har haft ganska hektiskt omkring mig och nu ska jag planera och ha lite egen tid i helgen. Egentligen skulle jag ha åkt iväg till Växjö imorgon och spelat en schackturnering och kommit hem vid halvett på natten på söndag men jag har klokt nog lämnat återbud.. Blir lite för mycket och det blir fler turneringar.  Nu vill jag njuta av känslan att bara få vara och få koppla av i helgen. Ska gå energipass på 'SATS på söndag det är det enda jag har inbokat.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.