icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 september 2017 07:53
5

Motivation och nu börjar något nytt

Många kanske undrar var jag tagit vägen men jag har haft fullt upp med att rensa här hemma. Så skönt att få i ordning och få undan saker man inte använder. Helt otroligt hur mycket saker som inte används och har fått mig att tänka till. Garderoben är också rensad. Jag har så många fina kläder men nu måste jag och vill jag ändra mina vanor för jag har svårigheter att ha mina kläder. Motion och LCH ska det bli och jag är motiverad. 

Ikväll kommer A hem och blir underbart att träffas igen. Jag är lite " fräck" och spelar en schackturnering hela helgen men han är förvarnad då det här är en viktig turnering. Dessutom visste han att jag var schackspelare innan vi gifte oss.. :-) 

Det blir en ny tid framöver då A:s äldsta son kommer att bo här då han studerar i Sverige. Han flyttar in i morgon och det är också en av anledningarna till att jag röjt och fixat då vi behöver göra en del arrangemang. Ska bli roligt och jag är glad för detta. Även om det blir extra konkurrens om Netflix och teven. 

Idag ska jag jobba hemma då jag har en viktig presentation till på måndag och skönt att få koncentrera sig. Fick sms igår att mina glasögon är klara och vad snabbt det gick. Spännande att hämta dem och prova hur det känns och jag ska göra det senare idag.  

Gillar

Kommentarer

 • 15 sep 2017 09:20
  aregnisw

  Det är skönt att rensa i garderoben bra du påminde mig det måste jag med göra, ha det gott o lycka till med allt du är motiverad till smiley

 • 15 sep 2017 09:44
  Bella50

  Vilken spännande ny tillvaro som väntar.

  Hoppas vi får se dina nya "ögon" på bild.

  Ha det bäst ❤️

 • 15 sep 2017 11:16
  gasten

  Det är skönt att få rensat ur garderoberna. Jag har också rensat och gjort mig av med kläder som jag inte använder. 

  Ha en trevlig helg! 

 • 15 sep 2017 11:24

  Jag här är det inte bara garderoberna som behöver rensas ut. Det finns en del i alla förråd också.

  Jag jobbar också hemifrån idag. De ska byta en del av våra stora fönster. Jag var lite orolig att det inte skulle gå bra med telefonkonferens eftersom de sågar upp väggarna. Jag lyckades dock stänga in mig tillröckligt i sovrummet. Det blir en del sågspån så jag försöker nog ta ledigt när de är klara för att få bort det mesta av sågspånen. 

   

 • 15 sep 2017 15:24
  gittan52

  Undrar om vi inte gick om varandra i Jakobsbergs Centrum i går vid 15:30... Jag hade bråttom till bussen, annars hade jag nog stannat och frågat om det var du. smiley

  Här är hela klädkammaren utrensad och städad. Nu ska bara de kläder jag kommer i och som jag använder in där. Resten ska skänkas och några är nog så slitna att de får kasseras, gissar jag.

  Hoppas det kommer att fungera bra när ni nu ska bo 3 under samma tak yes

Logga in för att skriva en kommentar.